Vrijwilligers werven

Boomgaard

Galant vacaturebank

Plaats je vacature of korte klus in de Galant vacaturebank. Gebruik van de vacaturebank is gratis voor non-profit organisaties uit de gemeente 's-Hertogenbosch. Om vacatures te plaatsen en vrijwilligersprofielen te bekijken, maak je een account aan.

Naar de vacaturebank

Eenmalig extra handjes nodig?

Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp verspreid worden onder de vrijwilligers in de flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij/hen op de oproep ingaat, door contact met je op te nemen. Jullie organisatie zorgt voor duidelijke instructies aan de vrijwilligers die willen helpen.

1. de klus moet binnen 3 weken uitgevoerd worden.
2. de klus is te overzien in tijd en omvang.
3. Het betreft vooral praktische doe-klussen of hulp bij eenmalige activiteiten.
4. de organisatie zorgt voor veilige omstandigheden en vraagt geen extra scholing van vrijwilligers.

Hulpvraag aanmelden

Nieuwe vrijwilligers werven voor je stichting of vereniging kost tijd. Sta regelmatig stil bij de toekomst: bedenk hoe je organisatie er over een jaar uit moet zien en wie je daarvoor nodig hebt. Galant kan je helpen om kansen, risico’s en ambities voor je organisatie in kaart te brengen of een wervingsplan op te stellen. 

Mail Galant
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!