Lidmaatschap

Anna Earl J Jb1niw1j0 Unsplash

VA-Lidmaatschap 

Wist je dat jouw (vrijwilligers)organisatie lid kan worden van Galant Vrijwilligersacademie? Door VA-lid te worden, maak jij als organisatie deel uit van de Galant-community voor toegankelijke scholing voor vrijwilligers. Een lidmaatschap levert veel voordelen op voor zowel kleine als grote organisaties.

Voordelen VA-lidmaatschap 

  • Vrijwilligers van leden nemen kosteloos deel aan de workshops van de vrijwilligersacademie
    (Reguliere bijdrage €5 per workshop).
  • Je laat als organisatie je waardering blijken aan je vrijwilligers, wat weer zorgt voor meer verbondenheid.
  • Je vergroot met het lidmaatschap het netwerk van zowel je organisatie als dat van je vrijwilligers. Je vrijwilligers komen in contact met andere (potentiële) vrijwilligers en wisselen kennis en ervaringen uit. Nieuwe ontmoetingen zorgen voor een impuls en leiden vaak tot inspirerende samenwerkingen.
  • Je haakt aan bij relevante scholing voor vrijwilligers die ingericht is op een zo voordelig en toegankelijk mogelijke manier. 
  • Je ontvangt de mogelijkheid om kosteloos te adverteren in onze nieuwsbrief met meer dan 1200 abonnees en krijgt een vaste vermelding op de website van Galant. 

Hoe werkt het VA-lidmaatschap?  

Wanneer jouw organisatie lid wordt van Galant Vrijwilligersacademie maken wij een unieke kortingscode aan. Door deze code bij het afrekenen in te voeren op de website, kunnen jullie vrijwilligers zich kosteloos opgeven voor workshops. Ook krijgen ze voorrang bij evenementen en acties van de vrijwilligersacademie.

We hebben voor elke type organisatie een passend lidmaatschap. De opbrengst van de contributies investeren wij opnieuw in scholing en activiteiten voor vrijwilligers. Zo draag je als organisatie bij aan de missie van Galant Vrijwilligersacademie om vrijwilligers mogelijkheden te bieden zich verder te ontwikkelen. In dat kader vragen wij onze leden om, daar waar kan, hun expertise en/of workshoplocaties met ons te delen.  

Welk lidmaatschap past bij jouw organisatie?

We hebben drie lidmaatschappen: gericht op kleine organisaties, middelgrote organisaties en grote organisaties. In een persoonlijk gesprek kijken we wat een passende bijdrage voor een jaarlijkse contributie is. De bijdragen variëren van €25 tot €350 euro, al dan niet in combinatie met een bijdrage in natura (kennis, faciliteiten).

Wat voorop staat is het lidmaatschap zo toegankelijk mogelijk te houden en samen te kunnen bouwen aan een lerende community van vrijwilligers. 

We komen graag vrijblijvend langs om het VA-lidmaatschap verder toe te lichten. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier of een bericht naar info@galant.nl. 

 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!