De Beursvloertraining

22 mei 2024 's-Hertogenbosch
DSC 6549

De Beursvloertraining

Doe jij of doet jouw organisatie voor het eerst mee aan Beursvloer 's-Hertogenbosch of was een eerdere deelname niet succesvol genoeg? Meld je dan aan voor de gratis Beursvloertraining! Wat kan de Beursvloer voor jouw organisatie betekenen? Bekijk de volgende animatie: https://youtu.be/HsOTp_gOUy8?si=WAkfAoA1YEcsSTti

Deze training is speciaal voor (vrijwilligers)organisaties uit 's-Hertogenbosch die gaan deelnemen aan Beursvloer 's-Hertogenbosch op donderdag 21 november 2024. Uit ervaring weten we dat organisaties die deelnemen aan de training succesvoller zijn in het maken van matches. De training bereid je voor op het evenement en het maken van matches.

Hoe ziet de training eruit?
In het eerste blok leggen we je uit wat het Beursvloer evenement is en hoe het werkt. Na de pauze, in blok twee, behandelen we de volgende onderwerpen:
- wat zijn goede hulpvragen? Want ja, er zijn ook hulpvragen die minder kans van slagen hebben gematcht te worden.
- wat zijn leuke of ludieke tegenprestaties? Zo weet een bedrijf ook gelijk wat jij in de aanbieding hebt als dank voor de hulp die ze geven.
- wat wordt mijn pitch? Op de Beursvloer is het handig dat je in een korte tijd (lijkt op speeddaten) vertelt wie je bent, wat je doet, voor wie je het doet en wat je hulpvraag is, omdat anderhalve minuut sneller voorbij is dan je denkt.

Deelname aan de training én de Beursvloer kan jouw organisatie dus veel opleveren. Schrijf je snel in, de toegang is gratis. Wanneer je je aanmeldt rekenen we op jouw komst.

 

 

Over de workshopgever

20220519 181632

Angelique Ottens

Oprichter en manager Beursvloer ’s-Hertogenbosch

Met de wetenschap dat ieder mens graag een ander helpt, zorgt Angelique al ruim 12 jaar voor de perfecte match in ’s-Hertogenbosch. Bedrijven die impact willen maken worden gematcht met (vrijwilligers) organisaties met een hulpvraag. Dat gebeurt jaarlijks op de derde donderdag van november tijdens Beursvloer ’s-Hertogenbosch. 

Gegevens

Datum: 22 mei 2024
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Kosten: € 0,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Angelique Ottens
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!