Nieuws over vrijwilligerswerk

Nieuws

Nieuwe vacaturebank Galant

In juli 2019 stopt de website Platform073. Organisaties en vrijwilligers moeten elkaar natuurlijk blijven vinden, daarom lanceert Galant in juli een nieuwe vacaturebank voor vrijwilligerswerk.

Bouwers, sjouwers, denkers en doeners

Samen de oude dorpsmolen herbouwen: een flink project waar ze in Vinkel niet van terug schrikken. Vele vrijwilligers leveren met hun tijd en talent een bijdrage. Michael Bögels ging op bezoek en hoort hoe ze dit samen voor elkaar krijgen.

Burendag 2019

Op 28 en 29 september 2019 vieren we voor de 15e keer Burendag. Een mooie gelegenheid om de deuren van je organisatie open te zetten en de buurt kennis te laten maken met je werk. Vanaf eind juni kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je activiteit.

“Getrouwd met de harmonie”

Op zondag 24 maart beleefde ’s-Hertogenbosch de lokale editie van een bekend TV-format: Maestro073. De Orthense Harmonie organiseerde het bijzondere evenement. Pauli en Juan vertellen aan Michael Bögels wat dit harmonieorkest allemaal doet.

Uitgelichte workshops

Heb jij je al ingeschreven voor de Week van VrijwilligersAcademie073, van 8 t/m 11 april? Er zijn al bijna 600 workshopplaatsen vergeven! Meedoen kan gelukkig nog steeds, bij deze leuke en boeiende workshops kun je aansluiten.

Volgende nieuwsberichten