Nieuws over vrijwilligerswerk

Nieuws

“Getrouwd met de harmonie”

Op zondag 24 maart beleefde ’s-Hertogenbosch de lokale editie van een bekend TV-format: Maestro073. De Orthense Harmonie organiseerde het bijzondere evenement. Pauli en Juan vertellen aan Michael Bögels wat dit harmonieorkest allemaal doet.

Uitgelichte workshops

Heb jij je al ingeschreven voor de Week van VrijwilligersAcademie073, van 8 t/m 11 april? Er zijn al bijna 600 workshopplaatsen vergeven! Meedoen kan gelukkig nog steeds, bij deze leuke en boeiende workshops kun je aansluiten.

Sta op tegen kanker

De jaarlijkse TV-show van KWF Kankerbestrijding vindt op 15 mei plaats op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Je kunt met jouw stichting of vereniging deelnemen aan het menselijk lint door het centrum en zo kankeronderzoek sponsoren.

Terugblik NLdoet 2019

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 werd NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, voor de 15e keer gehouden. Ondanks het matige weer deden meer dan 1.000 mensen en 51 organisaties mee in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught.

Kijkje in een andere keuken

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver: de landelijke vrijwilligerscampagne NLdoet wordt voor de 15e keer gehouden. Een leuke gelegenheid om met je vrijwilligersteam eens bij een andere organisatie over de vloer te komen.

Volgende nieuwsberichten