Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch

Nieuws

Coronahulp vragen & aanbieden

Vanwege het coronavirus en de maatregelen om het in te dammen hebben sommige mensen het (extra) moeilijk. Tegelijk zijn er hartverwarmend veel initiatieven om elkaar door deze lastige periode heen te helpen. Galant zet op een rijtje waar je advies & hulp kunt vragen en aanbieden.

Laatste 500 mondmaskers voor Quiet Community

Op woensdag 20 mei overhandigde het Brabant Mondmasker Initiatief haar laatste 500 mondmaskers aan Quiet Community ’s-Hertogenbosch. Quiet is heel blij met de mondkapjes en gaat ze verspreiden onder de leden, die na 1 juni de maskers dringend nodig hebben. Sinds half maart heeft het Brabant Mondmasker Initiatief zo’n 10.000 mondmaskers gemaakt.

Oog & oor voor elkaar

Vanwege het coronavirus ligt veel vrijwilligerswerk stil. Het kan ook best nog een tijdje duren voor vrijwilligers en leden van clubs elkaar weer zien. Maar we kunnen ondertussen wel oog en oor voor elkaar blijven houden.

Q&A juridische gevolgen

Hoe zit het met de huur, schoonmaakkosten of sponsorafspraken? Veel organisaties zitten met vragen over de gevolgen van de coronacrisis. NOC*NSF geeft op haar website antwoord op veelgestelde vragen.

ALV tijdens corona

Als vereniging moet je minimaal één keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV) houden. Wat kun je doen, nu er vanwege de maatregelen tegen corona voorlopig geen vergaderingen met grote groepen mogelijk zijn?

Volgende nieuwsberichten