Nieuws over vrijwilligerswerk

Nieuws

Presentatie lokale goede doelengids

De eerste ‘Lokale Goede Doelengids ’s-Hertogenbosch’ wordt op maandag 1 juli a.s. gepresenteerd in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. Burgemeester Jack Mikkers neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Op de dag van de presentatie zal ook de website met 62 opgenomen organisaties online gaan.

Marechaussee bij Zorgboerderij de Locatie

Na 11 jaar ging de Koninklijke Marechaussee Brigade Brabant Zuid opnieuw aan de slag bij zorgboerderij ‘de Locatie’. Het was de vierde keer dat de Marechaussee zich via Mooi zo Goed zo in ’s-Hertogenbosch inzet voor lokale gemeenschapsdoelen.

Nieuwe vacaturebank Galant

In juli 2019 stopt de website Platform073. Organisaties en vrijwilligers moeten elkaar natuurlijk blijven vinden, daarom lanceert Galant in juli een nieuwe vacaturebank voor vrijwilligerswerk.

Bouwers, sjouwers, denkers en doeners

Samen de oude dorpsmolen herbouwen: een flink project waar ze in Vinkel niet van terug schrikken. Vele vrijwilligers leveren met hun tijd en talent een bijdrage. Michael Bögels ging op bezoek en hoort hoe ze dit samen voor elkaar krijgen.

Burendag 2019

Op 28 en 29 september 2019 vieren we voor de 15e keer Burendag. Een mooie gelegenheid om de deuren van je organisatie open te zetten en de buurt kennis te laten maken met je werk. Vanaf eind juni kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je activiteit.

Volgende nieuwsberichten