Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Hoe maken we een goed communicatieplan?

Je wil natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw stichting of vereniging kennen, maar hoe pak je dat aan? Een communicatieplan maak je om jouw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen aan de mensen voor wie dit bedoeld is. Je plant hoe en wanneer je de boodschap overbrengt en kunt ook achteraf checken of dit succesvol is geweest.

Galant heeft een checklist van 7 stappen, om je eigen communicatieplan op te stellen. 

Artikel in Galant Nieuwsbrief

Wil je het werk van je organisatie en vrijwilligers delen met de buitenwereld? Galant brengt maandelijks een digitale nieuwsbrief uit, waarin we altijd aandacht besteden aan een specifieke vrijwilliger en/of organisatie. Heb je een mooi verhaal voor onze nieuwsbrief, laat het ons weten via e-mail.

Contact met Galant

Sociale media

Galant is actief op Facebook, Twitter en Instagram en helpt je graag jouw nieuws voor of over vrijwilligers(werk) te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan een informatieavond voor (nieuwe) vrijwilligers, een gratis activiteit of jubileum. Deel je berichten op onze socials of stuur ons het nieuws via e-mail. Galant verspreidt geen informatie voor (semi)commerciële diensten of activiteiten.

Create 2

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden