Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Kunnen onze vrijwilligers getraind of geschoold worden?

VrijwilligersAcademie073

Bij de VrijwilligersAcademie073 kunnen vrijwilligers het hele jaar door (m.u.v. juli, augustus en december) workshops, trainingen en activiteiten volgen. Het scholingsaanbod is voor alle vrijwilligers die wonen of actief zijn in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught.

Jaarlijks biedt de VrijwilligersAcademie073 meer dan 1000 workshopplaatsen aan. Ideeën of vragen voor workshops en cursussen zijn uiteraard van harte welkom. Als jullie organisatie een cursus of thema-avond organiseert die open staat voor vrijwilligers, coördinatoren of bestuursleden van andere organisaties, dan horen we dit ook graag!

Tijdens de activiteiten en workshops ontmoeten vrijwilligers van verschillende organisaties elkaar, zodat kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Ook organiseert de VrijwilligersAcademie073 gezellige activiteiten om de inzet van vrijwilligers te waarderen.
Het scholingsaanbod is te vinden via de website van de VrijwilligersAcademie073. Na afloop van een workshop of training, ontvangen vrijwilligers digitaal een certificaat van deelname in hun account.

Ga naar VrijwilligersAcademie073

Lidmaatschap voor organisaties

Een organisatie zonder winstoogmerk en met vrijwilligers? Dan is het VrijwilligersAcademie073-lidmaatschap misschien iets voor jullie! Via het lidmaatschap krijgen de vrijwilligers binnen je organisatie een VIP-rol toebedeeld zodat ze eenvoudig (en voor hen kosteloos) kunnen deelnemen aan de workshops van de academie.

Wat levert een VrijwilligersAcademie073-lidmaatschap op:
• Meer tevredenheid onder de bestaande vrijwilligers door erkenning en waardering.
• Mogelijkheid om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.
• Positieve impuls door kennisdeling en inspirerende ontmoetingen.
• Een voordelig en toegankelijk scholingsaanbod, waarvan wij jou de administratie uit handen nemen.
• Kosteloos adverteren in onze nieuwsbrief met 1500+ abonnees.

Lid worden?
Voor meer informatie over het lidmaatschap of om je organisatie aan te melden, kun je contact opnemen via info@vrijwilligersacademie073.nl.

Contact met VrijwilligersAcademie073
Praatje

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden