Galant adviseert en ondersteunt vrijwilligers en organisaties

Week van de VrijwilligersAcademie073

Van 8 tot en met 11 april wordt de zevende Week van de VrijwilligersAcademie073 gehouden. Het belooft weer een inspirerende editie te worden, met ruim 45 workshops en activiteiten!

De Week van de VrijwilligersAcademie073 wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers, studenten Social Work van Avans en beroepskrachten.

Het programma voor de Week van de VrijwilligersAcademie073 wordt op 22 februari via de website van de VrijwilligersAcademie073 bekend gemaakt. De programmaboekjes zijn vanaf 28 februari beschikbaar via de wijkpleinen. Alle vrijwilligers uit de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught mogen deelnemen aan de (Week van de) VrijwilligersAcademie073. Inschrijven voor de activiteiten en workshops van de Week van de VrijwilligersAcademie073 kan vanaf 11 maart om 20.00 uur.

Dit jaar zijn kun je onder andere kennismaken met geocaching, een soort “schatzoeken” met behulp van GPS. Je kunt je laten bijscholen in het succesvol presenteren van je organisatie of meer te weten komen over sociale ongelijkheid. Een van de hoogtepunten uit het programma is een actieve Masterclass over echt contact maken, waarbij je “leert werken vanuit je hart zonder je hoofd te verliezen”. Voor deze masterclass is een bijzondere trainer ingeschakeld; wie het is houden we nog even geheim…

Blijf ook de rest van het jaar op de hoogte van het scholingsaanbod via de website van de VrijwilligersAcademie073.