Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Vrijwilligerswerk verrijkt je leven

Scholing & ontwikkeling

Direct naar de website van de VrijwilligersAcademie073? Klik hier.

Als vrijwilliger krijg je een steeds belangrijkere plaats in de maatschappij en er wordt ook steeds meer van je verwacht. Soms krijg je te maken met vragen, situaties of problemen waar je niet voor opgeleid bent. Natuurlijk zijn dit mooie uitdagingen om je kennis of ervaring uit te breiden, maar het is wel belangrijk dat je hierin goed ondersteund wordt.

VrijwilligersAcademie073
De VrijwilligersAcademie073  biedt het hele jaar door educatie, ontmoeting en ontspanning voor vrijwilligers en actieve burgers. Je kunt er workshops, cursussen, rondleidingen en lezingen volgen.

Meedoen
Het actuele aanbod is te vinden op de website van de VrijwilligersAcademie073.
Om je in te schrijven voor workshops, moet je een account aanmaken. Via je account ontvang je na deelname aan workshops ook automatisch digitale certificaten.

Kosten
Wanneer je een account aanmaakt, wordt gevraagd bij welke organisatie je vrijwilligerswerk doet.

Ben je vrijwilliger bij één van de organisaties die aangesloten is bij de VrijwilligersAcademie073? Dan betaalt de organisatie voor jouw deelname aan workshops. Op de website kun je lezen welke organisaties aangesloten zijn.
Ben je vrijwilliger bij een organisatie die (nog) niet is aangesloten bij de VrijwilligersAcademie073? Dan betaal je €5,- per workshop, die je betaald via IDeal bij inschrijving.

Ontstaan VrijwilligersAcademie073
De VrijwilligersAcademie073 is in 2013 op initiatief van Galant Vrijwilligersnetwerk ontstaan. De VrijwilligersAcademie073 is een coproductie van Galant, Farent sociaal werk, Avans Hogeschool, Vivent, Van Neynsel en Cello. Vrijwilligers, studenten en beroepskrachten werken samen om het scholingsaanbod te realiseren; de coördinatie is in handen van Galant.
Heb je een vraag, suggestie of wil je meewerken? Neem dan contact op via e-mail.