Bier tappen met vakkennis

08 maart 2023 ’s-Hertogenbosch
Amie Johnson Vjxlzqi5tle Unsplash

Wie tapt de mooiste kraag?

Geel met een kraagje….nee het is geen grap, het is dat heerlijke goudgele sap van de tap!

In de twee uur durende training nemen we je mee in de Wereld van bier. Praktijk en theorie wisselen elkaar af. We gaan oefenen met bier tappen, maar leren vooral ook de techniek en de hygiëne regels die belangrijk zijn om in acht te nemen. 

Aan het einde van deze training weet je van alles over bier, ben je op de hoogte van de hygiëne-eisen, weet je hoe je een biertapinstallatie moet reinigen, kun je lopen met een dienblad vol met bier en tap jij je beste biertje.

Voor wie

Deze workshop is gericht op vrijwilligers die bardiensten draaien in buurthuizen, bij evenementen, ...

 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

De workshop vindt plaats in het restaurant bij Koning Willem 1 College. De fietsenparking bevindt zich aan de Vlijmenseweg. Komt je toch met de auto (Wat we niet aanraden in dit geval), kan je parkeren op de parking achter het gebouw. Je rijdt dan richting JBZ en zie de parking aan de linkerkant. De beveiliger is op de hoogte en zal de slagboom voor je openmaken. Vanop de parking wandelt u richting de gebouwen. Er staan wegwijzers waar welk gebouw zich bevindt. 

Fijn als u aanwezig rond 18u15, zodat de workshop om 18u30 echt kan beginnen. 

Over de workshopgever

Kw1horeca

Deze workshop organiseren we in samenwerking met het Koning Willem 1 College. 

We zijn te gast in het restaurant van het Koning Willem 1 College en worden daar vakkundig begeleid door twee docenten uit de horeca-opleiding. 

Gegevens

Datum: 08 maart 2023
Tijd: 18:15 - 20:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie


Vlijmenseweg2
5223 GW ’s-Hertogenbosch

Organisator

Sjoerd Drijfhout
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan