Bier tappen met vakkennis

25 oktober 2023 ’s-Hertogenbosch
Amie Johnson Vjxlzqi5tle Unsplash

Wie tapt de mooiste kraag?

Geel met een kraagje…. nee het is geen grap. Het is dat heerlijke goudgele sap van de tap!

Inhoud

In de twee uur durende workshop nemen we je mee in de wereld van bier. Praktijk en theorie wisselen elkaar af. We leren de techniek en de hygiëne regels die belangrijk zijn bij het werken met een tapinstallatie. En gaan na de theorie natuurlijk ook uittesten wie het beste biertje tapt. 

Aan het einde van deze workshop weet je van alles over bier, ben je op de hoogte van de hygiëne-eisen, weet je hoe je een biertapinstallatie moet reinigen, kun je lopen met een dienblad vol met bier en tap jij je beste biertje!

Voor wie

Deze workshop is gericht op vrijwilligers die bardiensten draaien, in buurthuizen, bij evenementen, sportverenigingen etc. 

 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

De workshop vindt plaats in het restaurant bij het Koning Willem 1 College. De fietsenparking bevindt zich aan de Vlijmenseweg. Kom je toch met de auto (wat we niet aanraden in dit geval), dan kun je parkeren op de parking achter het gebouw. Je rijdt dan richting JBZ en ziet de parking aan de linkerkant. De beveiliger is op de hoogte en zal de slagboom voor je openmaken. Vanaf de parking kun je het restaurant vinden via de bewegwijzering. 

Fijn als je aanwezig bent om 18u15, zodat de workshop om 18u30 echt kan beginnen. 

Over de workshopgever

Kw1horeca

Deze workshop organiseren we in samenwerking met het Koning Willem 1 College. 

We zijn te gast in het restaurant van het Koning Willem 1 College en worden daar vakkundig begeleid door twee docenten uit de horeca-opleiding. 

Gegevens

Datum: 25 oktober 2023
Tijd: 18:30 - 20:30 uur
Kosten: € 0,00

Locatie

Koning Willem 1 College
Vlijmenseweg2
5223 GW ’s-Hertogenbosch

Organisator

Sjoerd Drijfhout
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Ruim veertigduizend inwoners van ’s-Hertogenbosch doen vrijwilligerswerk: dat levert heel wat mooie verhalen op. Om die te verzamelen, zwerven er vijftig Goeie Vriendenboekjes van Galant rond in de gemeente. De Goeie Vriendenboekjes worden door vrijwilligers aan elkaar doorgegeven en zullen opduiken bij stichtingen, verenigingen en ontmoetingsplekken. Lees meer Galant Goeie Vriendenboek