De Do's en Boe's van social media

15 februari 2023 's-Hertogenbosch
Pexels Tracy Le Blanc 607812

Aan de slag met social media

Geen idee waarom je social media kanaal niet (meer) groeit?

Wil je meer bereik maar weet je niet hoe je dit voor elkaar kan krijgen? Wil je efficiënter omgaan met je verschillende social media kanalen? Leren hoe en waar je je boodschap het beste kunt delen? -

In deze workshop nemen we je mee op weg in social media land. Aan de hand van voorbeelden leren we welke soort post impact maken en hoe je deze kan samenstellen. Er is ruimte voor vragen, zowel over de inhoudelijke als technische kant van de zaak. 

Voor wie? 

Voor iedereen die actief met social media werkt en er meer over wil leren zodat social media voor je vrijwilligersorganisatie gaat werken en niet omgekeerd. 

 

 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

We gaan niet aan de slag in de persoonlijke instellingen van je social media kanalen. Hier kan je later zelf mee aan de slag. Voel je vrij een laptop mee te nemen. Er is wifi beschikbaar. 

Gegevens

Datum: 15 februari 2023
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Jordy de Mol
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan