Drugs, welke zijn er en hoe ga je hierover in gesprek?

29 oktober 2024 's-Hertogenbosch
Myriam Zilles Kltolk6mk G Unsplash (2)

Inhoud

In de workshop gaan we bespreken welke middelen er tegenwoordig op de markt zijn en wat de trends zijn op het gebied van drugs. Als je signaleert dat er drugsgebruik is, hoe voer je daarover een gesprek? En naar wie kan je verwijzen als het gebruik uit de hand dreigt te lopen. 

De workshop zal gegeven worden door preventiewerker Patrick van Zon. Hij werkt al 16 jaar bij Novadic-Kentron en daarnaast geeft hij o.a. trainingen en scholingen over drugs en gebruik van drugs.

Voor wie

Iedereen die ge├»nteresseerd is en meer wil weten over drugs. Kom je in je naaste omgeving of het werk situaties tegen waar je je zorgen over maakt en denkt dat er sprake is van drugsgebruik, hoe maak je dat bespreekbaar? En waar kun je hulp vragen? 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk(er) te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Novadickentron

Patrick van Zon werkt al 16 jaar bij Novadic-Kentron als preventie werker en bezoekt in deze functie al jaren evenementen (dancefeesten) waar veel partydrugs gebruikt worden. Naast het bezoeken van deze evenementen is Patrick al jaren gecertificeerd tester bij het DIMS (Drugs informatie monitor systeem) en plaatsvervangend co├Ârdinator DIMS Noord-Brabant. 

Gegevens

Datum: 29 oktober 2024
Tijd: 15:30 - 17:00 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Patrick van Zon
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!