Ervaar Spoken Word

07 februari 2023 's-Hertogenbosch
Spokenword

Kom uit je hoofd en klim in je pen

Spoken word, een kunststroming die op een unieke manier een persoonlijke visie op veelal maatschappelijke thema's belicht. Maar hoe kom je tot een tekst die je ook kan voordragen? 

In deze workshop krijg je inspiratie, handvaten en tools om tot een nieuwe tekst te komen. Door middel van verschillende opdrachten gaan we aan de slag en ervaar je hoe je op een andere manier een tekst kan schrijven. Durf jij hem ook voor te dragen? 

Er is geen voorkennis of ervaring vereist. De workshop wordt flexibel aangepast op wat op dat moment de behoefte van de deelnemers is. Dit betekent dat een persoon een net wat andere instructie kan krijgen dan iemand anders. Zo maken we de workshop op maat zodat iedereen er iets aan heeft. 

Voor wie

Iedereen die zin heeft in een ontspannen avond maar ook voor mensen die graag schrijven en op een andere manier willen ontdekken hoe je tot een tekst kunnen komen. 

 

Praktische info

Voor deze workshop zijn we te gast bij onze partner Festival Boulevard

Wij zorgen voor pen en papier indien nodig. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Workshopspokenword

Over de workshopgever

Fotomarionbloum

Marion Kerkhof is al jarenlang actief in het schrijven van RAP, gedichten. Vanaf 2016 verdiept ze zich in het spoken word. Ze staat met haar teksten op het podium bij Letterbekken, bij Zinnig Zuiden en deed onder andere mee aan de stadsdichterverkiezing van 2019. Daarnaast is ze een actief vrijwilliger bij diverse organisaties zoals bij Huis73, De Voorleesexpress en Bij Katrien. Deze workshop heeft ze met succes eerder gegeven bij Kings of Colors festival en voor de vrijwilligers van de Verkade Fabriek.

 

Gegevens

Datum: 07 februari 2023
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie


Sint Josephstraat18
5211 NJ 's-Hertogenbosch

Organisator

Marion Kerkhof
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan