Gun jezelf ontspanning

31 januari 2023 's-Hertogenbosch
Pexels Julia Avamotive 1070967

Tijd voor rust!

Deze keer sta jij in het middelpunt. Je oefent met verschillende ontspanningstechnieken als rekken en loslaten, ademhalingsoefeningen en Mindfulness. Denk aan rustige rekoefeningen, werken met ademhaling of gebruik van visualisaties. Er komen allerlei methodes aan bod. 

Tijdens de workshop is er ruimte voor vragen en het delen van je ervaring. Waar nodig worden oefeningen  aangepast aan je behoefte en mogelijkheden.

Voel je vrij om te ervaren wat voor jou werkt is en wat niet. 

Op het einde van de workshop ervaar je een diepe ontspanning in je lichaam, rust in je hoofd en weet je welke technieken het best bij jou passen.

 

Voor wie?

Deze workshop is er voor iedereen die wil ervaren hoe ontspanningsoefeningen kunnen helpen om je lijf en je hoofd uit de stress en in de ruststand te krijgen.

Je hebt geen ervaring in yoga of mindfulness nodig. Zie het als een mooi geschenk aan je zelf om even te proeven van wat een ontspannen geest en lichaam je brengen kan.

 

Praktische info

Het is belangrijk om kleren te dragen waarin je je makkelijk beweegt.

De oefeningen doen we liggend (of zittend) op een mat. 

Je kunt een (hoofd) kussentje en dekentje gebruiken ter plaatse of die zelf meebrengen.

Ervaring is niet nodig. 

Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl

Ontspannen31jan

Over de workshopgever

Georgettenulder

Georgette Mulder werkte in haar eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer. Daarnaast werkte ze ook 35 jaar  als psychomotorisch therapeut in de GGZ.

Het thema, hoe gezond om te gaan met stress, loopt als een rode draad door haar (werkende) leven.

Georgette zet haar ervaring graag in om mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf, hoofd en in hun leven. Daarom is ze als vrijwillig gastvrouw actief bij het Vicky Brown Huis. En geeft ze met plezier deze workshop bij Galant Vrijwilligersacademie.

Gegevens

Datum: 31 januari 2023
Tijd: 13:30 - 15:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Yoga aan de Kade
Handelskade 11
5211 TH 's-Hertogenbosch

Organisator

Georgette Mulder
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan