Haal meer ontspanning uit je wandeling

03 maart 2023 Rosmalen
Pexels Stiven Rivera 13977990

Bewust naar buiten

Meer info volgt.

 

Voor wie

Voor iedereen die graag wandelt of hier mee wil beginnen. Voor mensen die het wandelen actief willen zitten om beter tot ontspanning te komen. 

Praktische info

Voor deze workshop zijn we te gast bij onze partner Cello. 

De workshop heeft een binnen-en een buiten gedeelte. We maken een rustige wandeling (afstand niet de focus, oefeningen tussendoor). 

Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

 

Over de workshopgever

Georgettenulder

Georgette Mulder werkte in haar eigen praktijk als wandelcoach, psychomotorisch therapeut en ontspanningstrainer. Daarnaast werkte ze ook 35 jaar  als psychomotorisch therapeut in de GGZ.

Het thema, hoe gezond om te gaan met stress, loopt als een rode draad door haar (werkende) leven.

Georgette zet haar ervaring graag in om mensen te helpen met het vinden van rust in hun lijf, hoofd en in hun leven. Daarom is ze als vrijwillig gastvrouw actief bij het VickiBrownhuis. En geeft ze met plezier deze workshop bij Galant Vrijwilligersacademie. 

Gegevens

Datum: 03 maart 2023
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie


Waterleidingstraat2
5244 PE Rosmalen

Organisator

Georgette Mulder
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan