Leven met Long Covid, de harde realiteit en de weg naar herstel

07 juni 2024 's-Hertogenbosch
Bb Long COVID Research Alert

College tour van ervaringsdeskundige Sandra en Marjowella

Schrijfster Marjowella Stael gaat in dialoog met ervaringsdeskundige Sandra van den Heuvel. Je krijgt inzicht in wat de ziekte inhoudt, hoe groot de impact kan zijn en hoe je ermee om kunt gaan. Het brein speelt hier een allesbepalende rol.

En last but not least: ze praten je bij over de huidige status wat betreft onderzoek en behandelmogelijkheden van Long Covid.

Het doel is om meer erkenning en bekendheid te geven aan Long Covid. Er zijn ongeveer 500.000 patiĆ«nten in Nederland, waarvan een kleine 100.000 ernstig beperkt is. 

 

Praktische informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. 

Over de workshopgever

Foto Sandra En Marjowella Met Proefdruk Liggend (1)

Sandra van den Heuvel is ervaringsdeskundige en samen met Marjowella heeft zij een boek geschreven: 'Long Covid, hoe ik dat beleef'. Voor de ziekte was zij Hogeschooldocent en Teamcoach. 

Marjowella Stael is docent en ontwikkelaar leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zij werkt voor o.a. Avans+, Capabel Hogeschool en Schouten en Nelissen (SUAS).

Gegevens

Datum: 07 juni 2024
Tijd: 14:00 - 15:30 uur
Kosten: € 0,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Sandra van den Heuvel
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!