LHBTI+ wat betekent dat eigenlijk?

18 september 2024 's-Hertogenbosch
LHBTI

Over gender en geaardheid

Inhoud

Steeds meer mensen zijn open over op wie ze vallen, hoe ze zich voelen en hoe ze zich willen kleden en uiten. Helaas maken mensen uit de LHBTI+ gemeenschap ook nog vaak onbegrip, discriminatie en zelfs geweld mee, om wie ze zijn. 

Tijdens deze interactieve workshop geeft Lilia Visser van Radar uitleg over begrippen als seksuele geaardheid en genderidentiteit. Het is de bedoeling dat de deelnemers hun vragen kunnen stellen, zodat iedereen met meer kennis naar huis gaat.

"Leef en laat leven. Laat jezelf niet inperken door de meningen of acties van anderen en geef, tegelijkertijd, ook anderen de ruimte om hun eigen leven in te richten zoals zij dat willen. Je hoeft het niet met iedereen eens te zijn, en zij niet met jou, maar met wederzijds respect mag ieders mening er zijn en kan je er gezonde discussies over voeren."

 

Voor wie

De workshop is bedoeld voor iedereen die ge├»nteresseerd is in zijn medemens. 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk(er) te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Lilia Visser Standaard (002)

Lilia Visser is trainer en projectmedewerker bij antidiscriminatiebureau Radar. Tijdens haar opleiding heeft ze zich veel beziggehouden met genderidentiteit en seksuele diversiteit. 

 

Gegevens

Datum: 18 september 2024
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Lilia Visser
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!