Liefdesmagie: hoe zorg je dat je geliefde voor eeuwig de jouwe wordt?

22 maart 2024 's-Hertogenbosch
Wandeloogst Berm Zomer Onderkant Recht Afgesneden

Liefdesmagie: hoe zorg je dat je geliefde voor eeuwig de jouwe wordt?

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de vraag hoe mensen vroeger hun geliefde voor zich wonnen. We bespreken kruiden die vroeger voor de liefdestovernarij werden gebruikt. 

We gebruiken daarbij alle zintuigen. We proeven een magisch liefdesdrankje en liefdeshapje, we ruiken verleidelijke geuren en we maken een liefdesknoop en een 17-e-eeuwse liefdesbrief. Daarna gaan we zelf aan de slag met het maken van een liefdesbrief en liefdesknoop.

Je gaat naar huis vol inspiratie en informatie over de manieren waarop je je liefde kunt veroveren door de eeuwen heen.

 

Over de workshopgever

Geertje

Ik ben opgegroeid in het bos. Daar leerde ik hutten bouwen, boompje klimmen, sluipen, kruipen, dromen, slootje springen en beestjes zoeken. 

Ik geef regelmatig wildplukwandelingen in de natuur en ik verzorg lezingen over floralore, verhalen over kruiden, struiken en bomen. Ook werk ik voor het natuureducatie-programma het Bewaarde Land en Stichting Transfarmers. Tijdens natuurvaardighedenweekenden geef ik workshops. Bijvoorbeeld ‘kruiden-EHBO’, ‘vilten met wilde dierenharen’ en ‘creatief probleem oplossen in survival-situaties’.

Daarnaast ben ik één van de oprichters en bestuurslid van het Nederlands Wildplukkersgilde. Het Wildplukkersgilde is een beroepsvereniging voor wildplukgidsen en wil het wildplukken met respect voor de natuur bij een breed publiek onder de aandacht brengen.

Gegevens

Datum: 22 maart 2024
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

De Slinger
Jan Schöfferlaan 3
5212 RE 's-Hertogenbosch

Organisator

Geertje Jansen
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!