Maak kennis met de werking van de psychiatrie

08 februari 2023 's-Hertogenbosch
Mentale Gezondheid

De wereld van de psychiatrie

Tijdens deze voorlichting krijg je overzichtelijk de basisinformatie over psychiatrische ziektebeelden zoals autisme, persoonlijkheidsstoornissen, psychotische stoornissen en stemmingsstoornissen.

De workshop is theoretisch opgesteld, maar er wordt voldoende ruimte gecreëerd om met elkaar in gesprek te gaan over wat dat betekent voor je als mens, partner/ouder, vrijwilliger, ...


Deze voorlichting bestaat uit twee avonden: woensdag 8 en woensdag 15 februari van 19-21u30.
Bij deelname aan deze voorlichting is het de bedoeling dat je beide delen aanwezig bent. 

 

Voor wie? 

Deze workshop is er voor iedereen die geïnteresseerd is in psychische ziektebeelden, met of zonder ervaring. Ben je actief in het begeleiden van mensen dan is deze workshop zeker interessant voor je.

 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Rondlogorenier

Deze workshop wordt ons aangeboden door onze partner Renier van Arkel.

Gegevens

Datum: 08 februari 2023
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie


Taxandriaplein1
5212 TW 's-Hertogenbosch

Organisator

Nadine de Voogd
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan