"Maar zo had ik het niet bedoeld..."

11 september 2024 's-Hertogenbosch
Fotovacturetekst

Microagressies en discriminaties in het dagelijks leven

Inhoud

We hebben allemaal wel een beeld bij wat discriminatie is, we denken vaak aan heftige en grootse incidenten maar discriminatie kan ook heel klein zijn. Tijdens deze workshop gaan we daar wat dieper op in. We bespreken wat microagressies zijn, wat het effect daarvan is en praten over discriminatie in het dagelijkse leven. Er is ruimte om vragen te stellen en waargebeurde situaties samen te bespreken.

 

Voor wie

De workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn medemens. In een kleine groep gaan we ervaringen uitwisselen en met elkaar in gesprek over discriminatie.

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk(er) te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Lilia Visser Standaard (002)

Lilia Visser is trainer en projectmedewerker bij antidiscriminatiebureau Radar. Tijdens haar opleiding heeft ze zich veel beziggehouden met genderidentiteit en seksuele diversiteit. 

 

Gegevens

Datum: 11 september 2024
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Lilia Visser
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!