Vrijwilligers binden en boeien

12 april 2024 's-Hertogenbosch
Pexels Sierra Koder 10264752

Vrijwilligers binden en boeien

Hoe hou je als organisatie je vrijwilligers vast en hoe kan je ze motiveren.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de intrinsieke motivatie is van vrijwilligers in je organisatie. Daar kan veel verschil in zitten. Iemand kan vrijwilliger worden om kennis en ervaring over te dragen, om mensen in de buurt te leren kennen, of om werkervaring op te doen voor een nieuwe baan. 

Aan het eind van de bijeenkomst ben je samen beter in staat om je vrijwilligerswerk op een leuke en inspirerende manier in te vullen.

Over de workshopgever

Rob

Rob de Haas is als schrijver en spreker een autoriteit op het gebied van meeting design en zakelijke creativiteit. Hij heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen geïnspireerd en getraind op het gebied van zakelijke creativiteit, leiderschap en effectief vergaderen. Daarnaast is hij regelmatig dagvoorzitter en begeleidt hij board meetings.

Tevens is Rob clubvoorzitter van Never Despair (tafeltennisclub, oudste zaalsportclub in Den Bosch), sinds 2010 verbonden ben aan Sportalliantie Rosmalen, Nuland, Empel en Vinkel en voorzitter geweest van ‘The Black Eagles’, basketball club in Rosmalen.

Gegevens

Datum: 12 april 2024
Tijd: 13:30 - 16:00 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Rob de Haas
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!