Vrijwilligers werven met pakkende vacatures

13 maart 2023 's-Hertogenbosch
Fotovacturetekst

Gezocht: Vrijwilliger!

Nieuwe vrijwilligers werven voor je organisatie: het is een vak apart. Een vacature is vaak de eerste kennismaking voor een potentiële vrijwilliger met jullie organisatie. Maak daar een succes van! Tijdens deze workshop stap je in de schoenen van een potentiële vrijwilliger en gaan we o.a. in op eerste indrukken en verwachtingen, do’s en dont’s bij het schrijven van vacatures.

Je mag een eigen vacaturetekst mee nemen naar de workshop, zodat we die ter plekke kunnen optimaliseren. Na afloop ontvang je via mail een checklist.

Voor wie

Deze workshop is leerzaam voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuursleden en medewerkers van organisaties belast met de werving van nieuwe vrijwilligers.

 

 

 

 

Praktische info

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Fototamaradejong

Tamara de Jong is adviseur bij Galant. Als beheerder van de vacaturebank heeft ze in de afgelopen jaren honderden vacatures gezien en vele organisaties geholpen bij het opstellen van vacatures. Met een frisse blik en humor leert ze je meer over werving.

Gegevens

Datum: 13 maart 2023
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Tamara de Jong
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan