Vrijwilligers werven met pakkende vacatures

26 maart 2024 's-Hertogenbosch
Mee Doen Team

Vrijwilligers werven met pakkende vacatures

Nieuwe vrijwilligers werven voor je organisatie: het is een vak apart. Een vacature is vaak de eerste kennismaking voor een potentiële vrijwilliger met jullie organisatie. Maak daar een succes van! Tijdens deze workshop stap je in de schoenen van een potentiële vrijwilliger en gaan we o.a. in op eerste indrukken en verwachtingen, do’s en dont’s bij het schrijven van vacatures. 

Feedback van eerdere deelnemer: "Het was een super workshop met goeie tips. Hilarische voorbeelden ook, maar goed om er eens bij stil te staan."

Je mag een eigen vacaturetekst mee nemen naar de workshop, zodat we die ter plekke kunnen optimaliseren. Na afloop ontvang je via mail nog een checklist.

Voor wie:

Deze workshop is leerzaam voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuursleden en medewerkers van organisaties belast met de werving van nieuwe vrijwilligers. 

 

Praktische informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@galant.nl.

Over de workshopgever

Fototamaradejong

Tamara de Jong is adviseur bij Galant. Als beheerder van de vacaturebank heeft ze in de afgelopen jaren honderden vacatures gezien en vele organisaties geholpen bij het opstellen van vacatures. Met een frisse blik en humor leert ze je meer over werving.

Gegevens

Datum: 26 maart 2024
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Kosten: € 5,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

Tamara de Jong
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!