Zo werken webteksten wél

06 juni 2024 's-Hertogenbosch
Pexels Suzy Hazelwood 1995842

Zo werken webteksten wél

DEZE WORKSHOP WORDT VERPLAATST NAAR EEN NIEUWE DATUM IN SEPTEMBER. WE GAAN WERKEN MET EEN NIEUW CHATGPGT-MODEL, MEER INFO VOLGT ZSM. 

Inhoud

We nemen de teksten op je homepage onder de loep. En kijken samen waar het beter kan. Bij het herschrijven van de teksten nemen we de beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini mee.

Na de training kun je met de opgedane kennis en vaardigheden zelfstandig aan de slag met de andere onderdelen van je website. Je leert korter en krachtiger schrijven, maar ook teksten doelgroepgerichter te formuleren. 

Voor wie

Iedereen die binnen een vereniging of stichting verantwoordelijk is voor websitebeheer en/of Communicatie & PR. Meenemen: laptop.

 

Praktische informatie

Let op! Voor deelname aan deze workshop dien je te beschikken over een eigen laptop, die aangesloten kan worden op het wifi-netwerk van de locatie. Beschik je niet over een laptop? Laat dit na je aanmelding even weten via een mail naar info@galant.nl. We kijken dan samen naar een oplossing.

Na je aanmelding ontvang je nog een extra mail met een aantal vragen (o.a. over de organisatie waar je werkt). Met deze informatie zal workshopleider André zorgen voor advies op maat tijdens de workshop.

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop-locatie is rolstoeltoegankelijk.

Over de workshopgever

Andre Van Der Vlerk

André van der Vlerk was jarenlang in loondienst werkzaam in de journalistiek. Sinds 2012 helpt hij met zijn bedrijf Flairk bedrijven, onderwijs, zorg en welzijn, en gemeenten met echte/mooie/authentieke content. Behalve persberichten zijn dit ook blogs, ervaringsverhalen, interviews, etc.

''Ik speur graag jouw organisatie af op zoek naar prachtverhalen. Ik zoek ze op, stof ze af, poets ze op en laat ze blinken op jouw website en social media. Ik breng jouw bedrijfsverhaal tot leven.''

Gegevens

Datum: 06 juni 2024
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Kosten: € 10,00

Locatie

Farent hoofdkantoor
Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA 's-Hertogenbosch

Organisator

André van der Vlerk
Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Wist je dat onze Galant vacaturebank is uitgebreid met groepsklussen en vrijwilligerswerk voor jongeren? Nieuw in de vacaturebank Galant: klussen voor jongeren en groepen!