Vrijwilligerscontract

Festival

Als je besluit vrijwilliger te worden bij een stichting of vereniging, krijg je soms een contract of vrijwilligersovereenkomst.

In een vrijwilligersovereenkomst worden de afspraken over het vrijwilligerswerk vastgelegd. Denk aan taken en verantwoordelijkheden, begeleiding, scholing, werktijden en eventuele vergoedingen.

Of je een vrijwilligersovereenkomst krijgt, wordt bepaald door de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet. Je kunt dit bespreken tijdens de kennismaking. Het sluiten van een vrijwilligersovereenkomst is niet verplicht, maar wij raden het wel aan.

 

 

Hoe ziet een vrijwilligersovereenkomst er uit?

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Af en toe helpen, wanneer het in jouw agenda past? Via onze flex-ploeg Blik Vrijwilligers kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen of grote activiteiten. Je krijgt een appje van Galant als een organisatie hulp nodig heeft en bepaalt zelf of je zin en tijd hebt om mee te werken. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond. Meld je aan