Nieuws over vrijwilligerswerk

Kijkje in een andere keuken

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver: de landelijke vrijwilligerscampagne NLdoet wordt voor de 15e keer gehouden. Een leuke gelegenheid om met je vrijwilligersteam eens bij een andere organisatie over de vloer te komen.

Ben je als vrijwilliger actief, maar heeft jouw club zelf geen activiteit of klus tijdens NLdoet? Een andere organisatie helpen, bijvoorbeeld met een groepje collega-vrijwilligers of deelnemers, kan erg verrassend zijn! Iedere organisatie heeft zijn eigen unieke werkwijze en talenten. Je kunt een kijkje nemen in een andere keuken, een nieuwe taak uitvoeren en bouwen aan je netwerk.

Zo’n 60 organisaties in ’s-Hertogenbosch e.o. zetten hun deuren en poorten wagenwijd voor je open. Er is een ruime keuze aan klussen en activiteiten. Speeltuinen, dierenparken en natuurgebieden worden opgeknapt. Bewoners van zorginstellingen worden verwend. Buurtcentra krijgen een frisse lik verf of een schoonmaakbeurt. Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek via www.nldoet.nl een mooie klus en meld je aan.