Vrijwilligerswerk: een inspirerende (vrije)tijdsbesteding!

Burendag

Op 22 & 23 september 2018 vieren we Burendag. In de regio ‘s-Hertogenbosch zijn al meer dan 70 Burendag activiteiten aangemeld! Het is de dertiende keer dat Burendag in Nederland wordt georganiseerd.


Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun omgeving. Sinds 2016 doen lokaal steeds meer straten mee, in 2017 waren er maar liefst 67 activiteiten in de gemeente ’s-Hertogenbosch!

Het is helaas niet meer mogelijk een financiële bijdrage aan te vragen voor Burendag, de pot van het Oranje Fonds is leeg.
Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt wel een Burendag feestpakket. Je kunt een Burendag activiteit aanmelden via www.burendag.nl.

Via de Burendagwebsite vind je leuke voorbeelden van hoe je Burendag kunt invullen. Ook zijn via deze pagina promotiematerialen zoals flyers en posters beschikbaar.

In 2017 vonden in de regio ‘s-Hertogenbosch 114 burendagactiviteiten plaats, waarvan 67 in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en 14 in Vught. Hiermee was onze regio de actiefste Burendag regio van Zuid Nederland!