Vrijwilligerswerk: een inspirerende (vrije)tijdsbesteding!

NLdoet 2018

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 is de landelijke vrijwilligerscampagne NLdoet voor de 14e keer gehouden. In ‘s-Hertogenbosch e.o. waren honderden vrijwilligers actief bij 81 activiteiten.

Vrijdag 9 maart
Leerlingen van o.a. het Ds. Piersoncollege en Koning Willem1 College waren samen met vrijwilligers en bedrijven actief bij organisaties zoals het Heempark, Imkerij Stad & Streek, kinderboerderijen, speeltuinen en zorgcentra.

Zaterdag 10 maart
Vrijwilligers en deelnemers van ABCLeermee waren actief in de Eendenkooi Maaspoort, gezinnen en collega’s knapten speeltuintjes en kinderboerderijen op en de bewoners van zorgcentrum Noorderkroon werden door het Bosch Gemengd Koor getrakteerd op een concert.

NLdoet biedt organisaties de mogelijkheid om bijvoorbeeld iets extra’s te doen voor je doelgroep, een accommodatie op te knappen of een buurt groener te maken. Wensen kunnen er in alle soorten en maten zijn. NLdoet is een prachtige manier om nieuwe vrijwilligers te leren kennen en te interesseren voor je organisatie.

Voor de klussers is NLdoet een mooie kennismaking met vrijwilligerswerk en organisaties in je eigen omgeving. Je kunt aan de slag gaan samen met familie, vrienden of collega’s en er is van alles te doen.