Coronahulp in de gemeente 's-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie
 

Galant adviseert en ondersteunt organisaties.

Promotie

Galant Vrijwilligersnetwerk promoot het doen van vrijwilligerswerk als een inspirerende en nuttige (vrije)tijdsbesteding. Op veel verschillende manieren laten we de waarde en kracht van vrijwilligerswerk zien: o.a. door portretten en filmpjes van vrijwilligers en organisaties te maken en waarderingsacties en campagnes zoals NLdoet te organiseren.

Artikel in Galant Nieuwsbrief
Wil je het werk van je organisatie en vrijwilligers tonen aan de buitenwereld? Galant brengt maandelijks een digitale nieuwsbrief uit, waarin we altijd aandacht besteden aan het werk van een specifieke vrijwilliger en/of organisatie door middel van een interview met foto. Heb je een mooi verhaal voor onze nieuwsbrief, laat het ons dan weten via e-mail.

Filmpje over vrijwilligerswerk
Het Galant Mediateam bestaat uit ervaren en gepassioneerde vrijwilligers, die korte films maken over het lokale vrijwilligerswerk. Met deze filmpjes kunnen organisaties hun werk promoten en nieuwe vrijwilligers werven. Het laten maken van een filmpje door het Mediateam is gratis, maar wel aan een aantal voorwaarden gebonden. Heb je interesse om een filmpje te laten maken, neem dan contact op met ons via e-mail.

Bekijk hier alle filmpjes van het mediateam Galant.

Sociale media
Galant is actief op Facebook, Twitter en Instagram en helpt je graag jouw nieuws voor of over vrijwilligers(werk) te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan een informatieavond voor (nieuwe) vrijwilligers, een gratis activiteit of jubileum. Stuur ons het nieuws dat je wil delen via e-mail. Galant verspreidt geen informatie voor (semi)commerciële diensten of activiteiten.

Campagnes
Laten zien hoe inspirerend vrijwilligerswerk kan zijn en hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de samenleving: dat is het doel van de campagnes die Galant organiseert. In 2017 lieten we bijvoorbeeld vrijwilligers vertellen wat het vrijwilligerswerk voor hen betekent in de lokale campagne #voorelkaar. Daarnaast promoot en ondersteunt Galant, samen met Mooi zo Goed zo en het Oranje Fonds, de jaarlijks terugkerende nationale acties NLdoet (maart) en Burendag (september).