Vacaturebank VrijwilligersAcademie073

Ineke WalravenGastvrij 's-Hertogenbosch

“Zaken die niets kosten, zoals een glimlach of een compliment, zijn het leukst”

 

Ineke is van alle markten thuis. Ze geeft o.a. bridgeles en ipadles op maat voor beginners en gevorderden. Ook denkt ze mee over het vrijwilligerswerk van de toekomst, daarom is ze actief binnen de denktank van vrijwilligersnetwerk Galant.

Ze heeft een groot hart, want ze is een van de Blauwe Engelen die de stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch rijk is. Als bestuurster van een van de gratis hop-on-hop-off busjes rijdt ze de bezoekers van de stad naar hun bestemming. Vooral voor mensen die een slechte mobiliteit hebben is dit een fantastische uitkomst. Ze zorgt ervoor, dat is ook de kracht van alle Blauwe Engelen, dat de bezoekers aan de stad een warm welkom krijgen, historische weetjes te horen krijgen en geholpen worden met hun vragen en wensen. Ineke spreekt vijf talen, dus ook met de buitenlandse bezoeker kan ze goed uit de voeten.

De Blauwe Engelen worden, mede door hun zeer gewaardeerde hulp en uitstraling, steeds meer bij de vele Bossche evenementen gevraagd om als gastvrouw/heer op te treden.

Ineke is een gastvrouw met een grote G; de meeste zaken in het leven die niets kosten zoals wat hulp bieden, een glimlach, een complimentje zijn het leukste!!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden